Magija blagdana

Fotografije: Marija Laća

Znate onaj osjećaj kad je sve dobro? Kad se ne brinete o sutra i ne razmišljate o jučer. Sve što jeste su osjećaj sigurnosti i spoznaja kako ste baš tamo gdje trebate i biti. Kako u ovom trenutku dajete sve od sebe, a istovremeno uživate svakim čulom.

Možda nismo toga svjesni, ali nerijetko dok radimo najveće planove potkradu nam se neki  najljepši trenutci. I nama su ovi skoro pobjegli, jednostavno vrijeme prebrzo izmiče, a mi zaokupljeni planovima ne vidimo ono ispred nas.

Puno se emocija mota, valjda jer je zimi sve nekako mekano i toplo, pogotovo u ovo blagdansko doba. Razmišljamo, otvaramo i zatvaramo priče, želimo da sve štima, da se kroz slike osjećaju sreća i zadovoljstvo. Da se u njima prepozna čarolija blagdana. Jer ništa nije tako magično kao ona.

Jer najljepši trenutci su oni koji nastaju u toplini doma, dok smo okruženi dragim ljudima. Za nas je ova priča posebna, ne samo zbog toga što stižu blagdani ili što iza svega što radimo stoje silna ljubav i entuzijazam. Ponajviše je posebna zbog ljudi koji nas okružuju, zbog tog druženja i zajedništva, zbog te ljubavi i smijeha oko stola.

Ne zaboravite osvijestiti te trenutke ovih dana, jer nakon njih vam ostaje najveća nagrada – uspomene.

Sretni i veseli blagdani!

Hvala na uspomeni! Svima.

M.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email